Заявки към Отбор Музика!

Тук пускайте вашите заявки към отбор Музика!
Здравейте!!!
Търся от доста време DVD на Mile Kitić няма значение кой албум важното е да е DVD формат.Ако някой го намери ще съм му благодарен много.И ако може да го качи разбира се. Усмивчица
Търся албуми на "Marc Antoine" това не е познатия ни Марк Антъни -гаджето на ДжейЛо,а някакъв друг ,аз намерих само два негови албума-"Mediterraneo " и ""Hi Lo Split" ако някой намери нещо друго,моля да даде линк или да го качи на тракера :)

Търся албуми на "Marc Antoine" това не е познатия ни Марк Антъни -гаджето на ДжейЛо,а някакъв друг ,аз намерих само два негови албума-"Mediterraneo " и ""Hi Lo Split" ако някой намери нещо друго,моля да даде линк или да го качи на тракера :)

Колега качих 1 Marc Antoine - Cruisin' (2001), дано съм уцелил :) По-късно ще ти кача още няколко!

Ето още 2: Marc Antoine - Modern Times
Marc Antoine - Universal Language (2000)
Оказа се че този Marc Antoine не е точно този когото търся,оказа се че са двама французи певци с такова име,след като свалих албумите на vasilkg  и след като ги преслушах се оказа че не търся това,макар че и те са страхотни и отидоха на един диск и в уредбата за релакс,но Marc Antoine който търся е този :
http://www.marcantoine-lesite.com/index.php
Има издаден само един албум- "Comme il se doit" и един сингъл,ако някой ги намери моял да даде линк или да ги качи.

ПС. НАМЕРИХ АЛБУМА

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=7zPguFjlaB8

YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=pYsjcFd12R0

Здравейте!!!
Търся от доста време DVD на Mile Kitić няма значение кой албум важното е да е DVD формат.Ако някой го намери ще съм му благодарен много.И ако може да го качи разбира се. Усмивчица

Намерих един концерт от 2007 година, но е в .avi формат. Сега го конвертирам в DVD и ще го кача.

п.п. Съжалявам много, но след конвертирането файла много сечеше, така, че го качвам .avi формат, пък ако имаш конвертор си го направи в DVD формат.
охх. здравейте.то мое то не е точно зявка а по-скоро голяма молба към някои ...
по стечение на обстоятелствата загубих абсолутно цялата си музика от харда.. не възрещаемо.. :-\
и адски моля някои да ми помогне  с набавянето на нова.нямам претенци каква да е музика слушам всичко
няма значение изпалнители и т.н... просто  някои ако може да пусне голям торент 3-5-10-15... ГБ с различна музика без да му мисли каква е .... просто всички песни които имате... ако не е адски нахално.
благодаря много предврително ще се надявам да видя скоро отговор с линк към торента... :)

Здравейте!!!

Намерих един концерт от 2007 година, но е в .avi формат. Сега го конвертирам в DVD и ще го кача.

п.п. Съжалявам много, но след конвертирането файла много сечеше, така, че го качвам .avi формат, пък ако имаш конвертор си го направи в DVD формат.

Благодаря ти.И така ми върши работа ::)
Здравейте!!!
Някой може ли да качи "Lacuna Coil: Visual Karma (Body, Mind & Soul)" [DVDто]
Привет на екипа и се надявам да ми помогнете търся песните от филма /Treasur planet/ дали ще можете да ги намерите  ???
И ако може песните да са на Български ::)
Здравейте.Имам една голяма молба-ако някои има касетката на dj bobby i vol.1,моля да ми напише песните които са там(side А и side B)има една песен която търся но не знам каk се казва..Преди време имах касетката но я загубих...Благодаря предварително
Здравейте!
От доста време търся една народна песен на орк.Орфей и все удрям на камък :( Песента се казва "Кажи,кажи любе Стано" и е в изпълнение на Цветелина Янева.Гледал съм и видео на песента по Планета и ще се радвам ако някой я намери и качи тук.

охх. здравейте.то мое то не е точно зявка а по-скоро голяма молба към някои ...
по стечение на обстоятелствата загубих абсолутно цялата си музика от харда.. не възрещаемо.. :-\
и адски моля някои да ми помогне  с набавянето на нова.нямам претенци каква да е музика слушам всичко
няма значение изпалнители и т.н... просто  някои ако може да пусне голям торент 3-5-10-15... ГБ с различна музика без да му мисли каква е .... просто всички песни които имате... ако не е адски нахално.
благодаря много предврително ще се надявам да видя скоро отговор с линк към торента... :)

Въпроса ти е уреден,малко трябва да си поиграеш,но все пак е нещо,аз съм качил всичката музика от 2000г. насам,някои ги има и на един торент по отделните жанрове,просто потърси в мюзик албум всичко което съм качвал и продължавам да качвам,има най-малко 300 гб музика ,каквато си пожелаеш. :) ;D ;)  Ако имаш някакъв проблем с даден торент или квото и да е ми пиши ЛС. :)
Много ви моля качете дискография но група " Атлас "

По-късно през деня ще я кача

Привет на екипа и се надявам да ми помогнете търся песните от филма /Treasur planet/ дали ще можете да ги намерите  ???

Намерих саундтрака, прочетох, че търсиш песните на български, но тук е само музиката от филмчето, ако ти върши работа, ето тук е:

Treasure Planet [Soundtrack]

Здравейте.Имам една голяма молба-ако някои има касетката на dj bobby i vol.1,моля да ми напише песните които са там(side А и side B)има една песен която търся но не знам каk се казва..Преди време имах касетката но я загубих...Благодаря предварително

Ако беше написал и името на албума, който търсиш щеше да е доста по-лесно, а вероятно вече го има и на СД, не само на касетка!

Тук пускайте вашите заявки към отбор Музика!

Търся албуми или дискография на македонска фолк група " Опус"

Здравейте!!!
Някой може ли да качи "Lacuna Coil: Visual Karma (Body, Mind & Soul)" [DVDто]

ДВД-то не го намерих, но качвам СД-то и още един албум на Lacuna Coil.

Lacuna Coil - Visual Karma (Body Mind and Soul) - 2008

Lacuna Coil - Karmacode - 2006

Здравейте!
От доста време търся една народна песен на орк.Орфей и все удрям на камък :( Песента се казва "Кажи,кажи любе Стано" и е в изпълнение на Цветелина Янева.Гледал съм и видео на песента по Планета и ще се радвам ако някой я намери и качи тук.

От известно време ровя из нета, но нищо не излиза, всъщност на Цветелина Янева излязоха само няколко песни, но тази която търсиш не е сред тях. Моля колегите да се поразтърсят също.

п.п.Обръщам се към всички от отбор музика, ако сте търсили някоя заявка, но не може да се изпълни, пишете, за да знае търсещия какво е положението, а не да "тръпне" в очакване :)